mamalion

Livet som en norrländsk mamma

Dagens “aha moment”

Okej nu låter det som att jag får sånnahär moments dagligen, men så är det inte! ^^ Men ni vet när man verkligen stör sig på något under en väldigt väldigt lång tid och man förstår verkligen inte vad felet är eller om man bara inbillar sig och har blivit knäpp?
Jag äger alldeles för mycket underkläder, underkläder som mest bara får ligga i proppad hög i garderoben för dem används i princip aldrig för dem sitter så jävla dåligt. Istället köper jag nya och glömmer att kasta dem gamla, men även dem nya blir helt missformade efter ett tag?

 

Har seriöst trott att jag måste ha Sveriges konstigaste kropp som inte kan ha varken storlek xs, s, m eller l i trosor utan att dem sitter förjävligt men IDAG av en slump så fick jag reda på svaret! Trosor ska nämligen inte torktumlas? Hur F*N skulle man ha vetat det undrar jag? Torktumlar inte alla sina underkläder och strumpor? Aja, ett väldigt random inlägg men jag var bara tvungen att dela med mig ifall att någon mer stackare har samma problem som mig. RIP alla snygga trosor som blivit förstörda helt i onödan </3

ej-torktumling

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamalion

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats