mamalion

Livet som en norrländsk mamma

Hej och välkommen till min nya blogg

Hej! Linnéa heter jag och är 25 år gammal. Är bosatt i Sundsvall med min sambo “P” och våran snart 2årige son “T”.
Har bloggat i många år tidigare men valde att lägga ner då jag var gravid pga jag kände mig så utblottad och känslig med alla diverse hormoner och elaka personer som hängt efter ifrån ett tidigare liv som jag inte ville skulle få ta del av min vardag mer.

Men idag kände jag bara helt plötsligt för att börja blogga igen 🙂 Har ännu inte bestämt mig för hur öppen eller privat jag tänkt att vara men det återstår att se vad den här bloggen tänkt att handla om. Just nu ville jag bara börja någonstans så får vi se hur det blir som 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamalion

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats