mamalion

Livet som en norrländsk mamma

Planterat jordgubbar

Hej ni som nu läser…haha! Alltså jag har ett dilemma just nu, jag vet inte ifall att jag ska lägga ner den här bloggen eller inte. Jag är ju väldigt aktiv på instagram som ni kanske har märkt. Jag älskar ju FOTO och konceptet att bara kunna slänga upp en bild snabbt (ett måste när man har småbarn att det ska gå snabbt). Känner att jag aldrig riktigt har tiden att sätta mig vid datorn och bara göra ordentliga inlägg? Jag bloggar ju enbart för mig själv ifs och det är roligt att kunna ha kvar och se processen med renoveringen i huset. Men jag vet inte, blir lite för glest med inlägg?

Hur som helst, för att komma med ett inlägg iaf, haha =) Vi for på Plantagen och Blomsterlandet häromdagen, eller alla var med men det var jag som sprang in. Köpte pallkragar, jord, blommor, 10 st jordgubbsplantor och en palm xD. Theodore fick en blomspruta också som han är helt tokig i nu och springer runt och sprutar med överallt. Insåg såhär i efterhand att man kanske behöver ett tak också? Konstigt att ingen nämnde något i affärerna..

5 för 99 lät som en sweet deal tycker jag för oss som har svarta fingrar när det kommer till odla. Jag köpte 10 st av den lila varianten som ska ge lång skördetid.

Packad bagagelucka

Assistanshjälp med planteringen. Theodore gav duktigt mig en kruka i taget och Emilio ville mest gräva upp plantorna igen.

Tada!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamalion

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats