mamalion

Livet som en norrländsk mamma

Senast på instagram


Ja det här med att bloggen skulle ta över instagram litegrann hände ju tyvärr aldrig. Jag sitter så sällan vid datorn och när jag väl gör det är det för pluggande. Jag är nog en väldigt bekväm person som föredrar att slänga upp en bild på instagram istället för att ta mig tiden att göra ett blogginlägg. Jag SKA försöka att blogga lite mer framöver! Har alltså inte lagt ner bloggen utan det har bara varit en massa annat som fått ta plats. Det här är det jag lagt ut sedan sist på instagram iallafall =).

Har hunnit varit till frisören och slingat utväxten och klippt en page. Blev även 10 keratinslingor isatta för att fylla ut “hålen” där mitt egna hår gått av! Mitt hår är verkligen kaos just nu så att det ens kan se såhär fräscht ut nu är ett mirakel.. Har också varit på gravidmassage, vet inte om jag skrev om det i senaste inlägget? Var otroligt skönt iaf =). Vi har hunnit med en “magsjuka” både jag och Theodore men nu är vi äntligen friska igen.

Har 23 dagar kvar till bf och magen har sjunkit enormt senaste dagarna och det känns som han är redo att komma ut och möta världen när som nu! Våren är här också, häromdagen var det 15+ och det är uuunderbart när snön börjar tina bort och man kan vara ute igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mamalion

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats